home | wie zijn wij? | aanmelden | zoeken voor bedrijven | veel gestelde vragen | contact | prikbord audities
Gebruikersnaam :  
Wachtwoord :  
Onthouden?  
Wachtwoord vergeten?

Baby modellenbureau
Welkom op Sterrencast.be, online casting & scouting.

Als trotse ouder van een baby is het natuurlijk fantastisch om je kind terug te zien in een reclame in een magazine of op televisie of internet. Of op het etiket van bijvoorbeeld babyvoedsel of in een reclame voor babykleding. En dat is zeer goed mogelijk!

Sterrencast.be biedt ouders/verzorgers die hun baby willen aanmelden bij een baby modellenbureau de mogelijkheid in contact te treden met casting- en modellenbureaus die hun aandacht specifiek leggen op baby’s en kleine kinderen.

Sterrencast.be een internetplatform en maakt het voor kandidaten mogelijk een profiel aan te maken en deze naar de database te uploaden. Baby modellenbureaus die op zoek zijn naar kinderen en baby’s te behoeve van casting voor film, reclame en andere uitingen kunnen uit alle kinderen een selectie maken, en direct met de ouders/verzorgers in contact treden.

Gezien de grote hoeveelheid baby gerelateerde producten die worden verkocht, zijn er talloze baby’s nodig om al deze producten van aantrekkelijk beeldmateriaal te voorzien. Denk hierbij aan babyvoedsel, kleding, speelgoed, lichamelijke verzorging zoals luiers, zeep enz.

Als u uw baby aan wilt melden zodat deze direct onder de aandacht komt van casting- en baby modellenbureaus, dan bent u op het goede adres. Door uw baby in te schrijven op Sterrencast.be, kunt u direct beginnen met het invullen van alle relevante gegevens en ook direct foto’s uploaden. En de Sterrencast database is alleen toegankelijk voor door ons gecontroleerde bedrijven. Zo beschikken wij van alle bedrijven over gegevens zoals contactpersoon, bedrijfsadres, inschrijving kamer van koophandel enzovoorts.

Sterrencast BV neemt de bepalingen zoals gesteld in de Wet op de Persoonsgegevens strikt in acht door naleving van de Wet persoonsregistraties, de Europese Privacyrichtlijn (95/46/EG) en de Wet bescherming persoonsgegevens. Wel zo veilig en vertrouwd.


Nu aanmelden bij Sterrencast baby modellenbureauhome   wie zijn wij?   aanmelden   zoeken voor bedrijven   veel gestelde vragen   contact   prikbord audities   
 
® 2005-2014, SterrenCast BV/Voorn Multimedia - alle rechten voorbehouden.